Over ons

Katia

Ik ben Katia Delen, na ervaring en kennis te hebben opgedaan met diverse manieren om ons lichaam te ondersteunen, ontdekte ik dat Cranio sacrale therapie echt bij mij paste. Door middel van zachte manipulatietechnieken breng ik het lichaam terug naar zijn basis, van waaruit allerlei bewegingen kunnen beginnen. Het blijft me verbazen hoeveel heling er kan plaatsvinden door simpelweg aandacht te schenken aan wat er is (een blokkade, trauma, enz.).

"Je bent heel warm en zacht aanwezig en hebt een mooie waarneming. We wensen jou dat je nooit mag thuiskomen maar dat je je weg op deze inspirerende manier mag verderzetten. Heel veel mensen die jouw pad hier zullen kruisen, zullen hier heel dankbaar voor zijn."
Dora Olah & Linda Janssens, Oost West Centrum
Eindconclusie opleiding Cranio-sacrale therapie

Danny

Ik ben Danny Dils, en ik bied de coaching aan. Door de jaren heen heb ik (letterlijk) mijn wilde haren verloren, ben ik de wereld anders gaan bekijken en bewuster gaan leven. Dit heeft mijn leven makkelijker gemaakt en meer mogelijkheden geboden. Het viel me ook op dat mensen vaak met een gevoel van verlichting (zowel fysiek als mentaal) weggingen na diepgaande gesprekken met mij. Ik vroeg me af hoe dit kwam en wat ik precies had gedaan. Eigenlijk niets bijzonders: ik was gewoon mezelf en deelde mijn kennis en ervaring, en dit bleek verrassend effectief. Ondertussen ben ik er achter gekomen waarom dit zo is en kreeg ik signalen om hier meer mee te doen. Vandaar dat ik dit talent graag wil inzetten voor jou, als je jezelf dat toestaat.